Politie ontmantelt vermoedelijk drugslaboratorium

Normal 6631075513 ee12971b37 o

Heemskerk - Op de Rijksstraatweg is maandagmiddag een vermoedelijk drugslaboratorium ontdekt. Een getuige had een chemische lucht geroken die op hem verdacht overkwam. De productieruimte bleek gevestigd op de bovenverdieping van een woning. Er stonden meerdere vaten met vluchtige stoffen. Voorts werden er vloeistoffen verhit.

In het gehuurde pand zijn twee mannen aangetroffen die bezig waren met de productie. De mannen, 44 en 31 jaar oud, beiden zonder vaste woon- of verblijfplaats, zijn aangehouden.

De productieruimte is opgeruimd. De politie heeft hierbij assistentie gekregen van het LFO, de landelijke faciliteit ondersteuning ontmantelen van de politie. Nader onderzoek zal uit moeten wijzen waar de mannen mee bezig waren.

Mocht u ook een opvallende chemische lucht waarnemen die niet in uw omgeving thuishoort, neem dan eens een kijkje op deze website van de politie.

Adverteren op HeemskerkActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op HeemskerkActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Heemskerk
09:38

18° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

67%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief